OM OSS

Norbåt har siden 1999 vært importør og forhandler av Nimbus, Paragon og Axopar i Norge. Vår oppgave er å gi våre kunder den beste service og oppfølging. Nedslagsfeltet vårt er i all hovedsak fra Trondheim i sør til Kirkenes i nord. Vi har samarbeid med flere dyktige aktører i distriktet som ivaretar oppfølging av leverte båter.
Siden oppstarten i 1999 er det mange positive tilbakemeldinger fra kunder, noe som også gjenspeiles i flere gjenkjøp.

Norbåt er autorisert båtmegler, og bruktbåt kan formidles av oss over hele landet.

  • Salg av nye og brukte Nimbus
  • Salg av nye og brukte Paragon Yatchs
  • Salg av nye og brukte Axopar
  • Formidling/salg av alle bruktbåter
  • Salg av båt for bank/finans
  • Båt etter dine ønsker og spesifikasjoner

Firmaet har hatt fokus på båter med kvalitet og setter premium følelsen høyt. Norbåt har siden etablering vært importør for Nimbus sine båter. Norbåt utvidet i 2019 med Morten Blix og videre i 2020 ble også Inge Henning Andersen med i teamet og som medeier. Norbåt AS sitt goegrafiske nedslagsfelt er fra Trondheim i sør til Kirkenes i nord. Med sine samarbeidspartnere så dekker Norbåt alt for å gjøre en komplett leveranse. Norbåt leverer båter til næring og fritid.

VÅR STOLTE HISTORIE

Norbåt utvider teamet
Norbåt utvidet i 2019 med Morten Blix og videre i 2020 ble også Inge Henning Andersen med i teamet og som medeier.
Axopar 28 - En bestselger
Finske Axopar er en del av Norbåt eventyret. De kommer med teknisk oppdaterte og flotte modeller fremover, og i 2021 vil den nye 22 spyder lanseres med brask og bram. Vi gleder oss!
Paragon Yachts
Norbåt fokuserer også godt på båtmerket Paragon Yachts. Mange kunder har kjøpt en modell fra Paragon, og vi har bare positive tilbakemeldinger fra kunden våre på dette båtmerket.
Nimbus
Nimbus har vært med siden starten, og vi har fått et godt nedslagsfelt i både Nordland fylke, og nedover til Trondheim. Oppover har vi levert båter helt opp til Kirkenes.
Bilde av båt i fart - Norbåt AS - Båtformidler Bodø
Eventyret startes
Firmaet ble startet og etablert i 1999.