Axopar 22 Spyder

AXOPARS VINNENDE FORMEL
ALT FUSERT I EN 22-FOTER

Båter på lager i Bodø – Klar for levering.

Axopar har alltid vært kjent for å skape spennende og innovative båter med god håndtering og ytelse, kombinert med solide, konkurransedyktige priser for kundene.

Vi har utvidet flåten vår av premiumbåter til det konkurransedyktige markedet for 22 fot med et produkt som, sammen med fantastisk valuta for pengene, vil representere alle de viktigste unike funksjonene og funksjonene som definerer en ekte Axopar.

Total lengde (ekskl. Motor) 7,2 m (23ft 7in)

Bjelke 2,23 m (7ft 4in)

Dypgående til rekvisitter0,8 m (2ft 8in)

Vekt (ekskl. Motor) 1200 kg / 2650 lbs

Passasjerer C: 7

Drivstoffkapasitet 230 l (60 gal)

Klassifisering C – Inshore

Maks hastighetsområde opptil 45 knop

Påhengsmotorer 115 – 200 hk

Drivstofforbruk, cruise 1,0 l / nm (1 x 200 hk Mecury, 27 knop)

Skrogdesign Twin trappet 20 graders V “Skarpt inngangsskrog”


Axopar 28 Cabin / Open

Axopar 28 Cabin er en multifunksjonell walkaround cabin model med et stort akterdekk, stort canvas skyvetak og dobble skyvedører. Axopar 28 Cabin er en moderne båt med smarte linjer, og er fulstendig lukkbar for alle værforhold. Samtidig er det enkelt å slippe varme sommerdager inn gjennom den store takluken eller dørene. Aktersofaen omgjøres til en dobbelseng. Axopar 28 Cabin leveres også som Aft Cabin som er en lugar under akter dekk.

Pris på forespørsel. Tlf: 917 77 833

Spesifikasjonene kan endres uten forvarsel. Ytelsen kan variere på grunn av utstyr, vær og belastningsforhold.

Axopar 37 XC

ALLVÆRETS UTFØRER
DEN ultimative crossover mellom åpent og lukket båtliv

Den nye Crossover som utfordrer konvensjonen i både utseende og funksjonalitet om bord, og bringer en ny tid til allværsbåtliv.

Denne modellen kombinerer funksjonalitet, bevegelsesfrihet, sosiale utendørs- og innendørsområder og allsidighet til utenbordsmessige walkaround-midtkonsoller med en romslig, helt lukket værbestandig hytte, som med særegent utseende utfordrer tradisjonell oppfatning av hyttebåter.

Vi betrakter 37XC som havets Gran Turismo som åpner en verden av muligheter for trygge, utvidede seilaser i komfort selv i uforutsigbart vær.

Spesifikasjonene kan endres uten forvarsel. Ytelsen kan variere på grunn av utstyr, vær og belastningsforhold.

Axopar 45 er det nye flaggskipet i serien til Axopar og denne er tilgjengelig for bestilling.  Her har vi motorer fra Mercury som skyver den enorme båten opp i 45+ knop.